Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βοήθημα για τη στήριξη καταναλωτών χωρίς παροχή ρεύματος λόγω οικονομικών δυσκολιών

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 

Παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ο Δήμος Νάουσας. Το ειδικό βοήθημα αφορά τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.Ο Δήμος Νάουσας απευθύνει κάλεσμα σε όσους δεν έχουν παροχή ρεύματος στα σπίτια τους, λόγω οφειλών, να υποβάλουν αίτηση στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου (2332052216 κ. Λούκας).

Το ύψος του ειδικού βοηθήματος θα αντιστοιχεί σε ποσό που θα καθορίζεται αναλόγως του ύψους της συνολικής οφειλής των καταναλωτών προς τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Για συνολικές οφειλές έως 6.000 ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το σύνολο της οφειλής, για οφειλές άνω των 6.000 ευρώ και έως 9.000 ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το 75% της οφειλής, για οφειλές άνω των 9.000 και έως δώδεκα 12.000 ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το 50% της οφειλής και για οφειλές άνω των δώδεκα 12.000 ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το 30% της οφειλής.

Οι καταναλωτές θα εντάσσονται σε πρόγραμμα διακανονισμού και το εναπομείναν ποσό θα εξοφλείται από τους ίδιους σε άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εμποροπανήγυρης, στο πλαίσιο εορτασμού του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ο ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων

Διαβάστε περισσότερα »

Η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στην τρίτη διαπεριφερειακή συνάντηση των εταίρων του έργου “iCEAR” για την κυκλική οικονομία στις αγροτικές περιοχές

Με επίκεντρο δράσεις κυκλικής οικονομίας στις αγροτικές περιοχές και καλές πρακτικές βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχαν στην

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]