Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «H αύξηση των φόρων, των χρεών προς την εφορία και των κατασχέσεων συνεχίζεται»

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μόνο το Μάρτιο, οι κατασχέσεις αυξήθηκαν κατά 21.275.

Μόνο το Μάρτιο -μήνα κατά τον οποίο δεν υπάρχουν φορολογικές υποχρεώσεις- οι οφειλές των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν κατά 776 εκ. ευρώ. Συνολικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 δημιουργήθηκαν νέα χρέη προς την εφορία ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Η απάντηση της ‘’ευαίσθητης’’ Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα είναι οι κατασχέσεις. Ήδη έχουν γίνει κατασχέσεις σε 1.109.971 φορολογούμενους πολίτες, ενώ ο συνολικός αριθμός των πολιτών που έχει υποστεί ή κινδυνεύει να υποστεί κατασχέσεις ανέρχεται σε  1.720.690 πολίτες. Μάλιστα, εδώ και λίγες μέρες, απειλούνται και με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων για τις οφειλές τους προς την εφορία.

Η καθαρή έξοδος από το μνημόνιο που υπόσχεται ο Πρωθυπουργός των φόρων, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών είναι ένα ακόμα από τα πιο βρώμικα ψέματά του».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ’ Παύλεια | Με επιτυχία το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού συνεδρίου για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Το πρωί της Τετάρτης, 3ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού Συνεδρίου στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διαθέσιμο το ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι «Ποδηλατούπολη – Ποδηλατώ με ασφάλεια στη γειτονιά μου»

Με την ευκαιρία  της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου 2026, ο Δήμος Αλεξάνδρειας διοργανώνει ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]