Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παρουσίαση του βιβλίου «Νάουσα, μια νέα πόλη» στο πλαίσιο της 196ης Επετείου του Ολοκαυτώματος

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο εορτασμού της 196ης Επετείου Ολοκαυτώματος παρουσιάζει το βιβλίο «Νάουσα, Μια Νέα Πόλη». Το βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας και εκδόθηκε από το Ίδρυμα Χριστόφορου και Μαίρης Δημούλα. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30 το απόγευμα στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς) και το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κ. Χρήστος Χέλμης, επικοινωνιολόγος, Τριαντάφυλλος Πετκανόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου και η Δρ. Τζωρτζίνα Αθανασίου, Διδάκτωρ Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Paris IV-Sorbonne. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«ΆΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ»: Πρόσκληση σε ανοιχτή συγκέντρωση για την παραχώρηση των πηγών της Αράπιτσας

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Άλμα για τον Δήμο Νάουσας» καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τη

Διαβάστε περισσότερα »

ΛΒ’ ΠΑΥΛΕΙΑ: Πρόγραμμα Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου « Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ»

Οι εκδηλώσεις των ΛΒ’ Παυλείων πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους και, όπως κάθε χρόνο, κορυφώνονται με το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]