Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Γέλια καθημερινά απόψε στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Τρεις εξαιρετικοί γελοιογράφοι της «Καθημερινής» ο Ηλίας Μακρής, ο Ανδρέας Πετρουλάκης και ο Δημήτρης Χατζόπουλος, έρχονται σήμερα στη Βέροια (7.30 μμ.), στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών, με μια έκθεση 90 έργων του (γελοιογραφιών), με τίτλο Γέλια. Καθημερινά, παραπέμποντας στην εφημερίδα που δημοσιεύουν τη δουλειά τους. Και ποια είναι η δουλειά των γελοιογράφων; Να δίνουν «στεγνά» την καθημερινότητα με σατυρικό και κωμικό τρόπο, ίσως το πιο δυνατό εργαλείο για να θίξει κάποιος τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν γύρω μας.

Για την εκδήλωση και την γελοιογραφία θα μιλήσει σήμερα στις «πρωινές σημειώσεις» της Σοφίας Γκαγκούση στον ΑΚΟΥ 99.6, ο Ηλίας Μακρής (10.00-11.00).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]