Ανήμερα της συμμετοχής για πρώτη φορά αθλητή του σωματείου μας σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, συμπληρώθηκε ο “μαγικός” αριθμός 15 αθλητών, με την υπογραφή έκδοσης δελτίου αθλητικής ιδιότητας του Παναγιώτη Γουρλομάτη!
Ο Παναγιώτης Γουρλομάτης (INAS), 22χρ, κάτοικος Σκύδρας Ν. Πέλλης, είναι ήδη αθλητής Στίβου σε σωματείο που ανήκει στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Α.Ο.Σ. “Πέλλα”), αγωνίζεται στα 100μ, 400μ και Άλμα εις Μήκος, προπονείται καθημερινά με τον προπονητή κ. Φερφέλη Κώστα και θα αγωνίζεται με τα “χρώματα” του “Εν Σώματι Υγιεί” στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου (κατ.20).
Έτσι, το σωματείο μας κατακτά το σημαντικότερο προαπαιτούμενο (15 αθλητές) ώστε να μπορέσει να αποκτήσει την Ειδική Αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται..
Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας !








