Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΛΕΙΔΙΟΥ – Παραλαβή αμαξιδίων υποστήριξης ατόμων με αναπηρία

 Από τον  πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κλειδίου Χαράλαμπο Τσολάκη γνωστοποιούνται τα εξής: 

 «Η εθελοντική μας δράση η συνεργασία με φορείς δράσεων, εθελοντισμού και η αλληλεγγύης, δεν περιορίστηκε στο χωριό μας και σε όλη την Ελλάδα αλλά ξεπέρασε τα σύνορα και έφτασε στην πόλη Ρόιτλιγκεν της Γερμανίας. Η συνεργασία με την Ομάδα «Φίλοι των Φτωχών», όπου μέλος και συνεργάτης είναι η συγχωριανή μας, κυρία Ευαγγελία Ματζίρη – Αγγελοπούλου, την οποία ως πρόεδρος ευχαριστώ θερμά, και είναι συγκινητική η προσπάθεια και η δράση της!

Καταφέραμε να προμηθευτούμε εντελώς δωρεάν, διάφορα καρότσια υποστήριξις ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη, τα οποία θα διαθέσουμε με την ολοκλήρωση της καταγραφής που έχει ήδη ξεκινήσει.

Τηλ επικοινωνίας είναι τα εξής: Κινητό: 6972161991, Γραφείου 2333071880, και Γραμματεία Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου 2333071202.

Θα ήθελα να εκφράσω άλλη μια φορά, τις θερμές μου ευχαριστίες στην κυρία Ευαγγελία και στην ομάδα «Φίλοι των Φτωχών» για την μεγάλη, ιδιαίτερη αυτή προσφορά. Ο εθελοντισμός, η αγάπη και η Αλληλεγγύη των Λαών δεν έχει σύνορα!»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]