Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Καθορισμός συνδεδεμένων ενισχύσεων 2017 για όσπρια, κτηνοτροφικά – σανοδοτικά ψυχανθή, σπαράγγια και καρπούς με κέλυφος

Υπεγράφησαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη οι Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στον καθορισμό του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το έτος 2017 (άρθρο 52 Κανονισμός Ε.Ε. 1307/2013) για την καλλιέργεια των οσπρίων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, των πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών ψυχανθών, των πρωτεϊνούχων σανοδοτικών ψυχανθών, των σπαραγγιών και των καρπών με κέλυφος. 

Πιο αναλυτικά,  ο καθορισμός του ύψους ενίσχυσης, ανά καλλιέργεια, έχει ως εξής: 

-καλλιέργεια οσπρίων για ανθρώπινη κατανάλωση, συνδεδεμένη ενίσχυση  ύψους 163,66 ευρώ/εκτάριο,  -καλλιέργεια πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών ψυχανθών, συνδεδεμένη ενίσχυση ύψους 87,22 ευρώ/εκτάριο, -καλλιέργεια πρωτεϊνούχων σανοδοτικών ψυχανθών, συνδεδεμένη ενίσχυση  ύψους 154,07 ευρώ/εκτάριο,  -καλλιέργεια σπαραγγιών, συνδεδεμένη ενίσχυση ύψους 602,00 ευρώ/εκτάριο, -καλλιέργεια καρπών με κέλυφος, συνδεδεμένη ενίσχυση ύψους 125,74 ευρώ/εκτάριο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μάχη για 4η ημέρα με τα πύρινα μέτωπα στη Δυτική Αττική: Νέο μήνυμα του 112 – Εκκενώνονται Σκέπη, Κανδήλι και Μπότσικα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Δυτική Αττική, όπου η μεγάλη πυρκαγιά εξακολουθεί να μαίνεται. Με

Διαβάστε περισσότερα »

Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία – Εξασθενούν οι άνεμοι στο Αιγαίο

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα ανατολικά ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 4-5

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]