Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνελήφθησαν στη Δράμα για κλοπές που έκαναν και στη Νάουσα

Και η Νάουσα βρέθηκε στο στόχαστρο τριών ανδρών ηλικίας 43, 41 και 28 ετών, που συνελήφθησαν για κλοπές από επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας από τις 22 Ιανουαρίου του 2017 έως 7 Φεβρουαρίου φέτος. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν την Τετάρτη στη Δράμα, όπου προσποιούμενοι τους πελάτες επιχείρησης κατάφεραν να αποσπάσουν 100 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε μετά τη σύλληψή τους, προέκυψε ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου 2017 μετέβησαν σε έξι ακόμη επιχειρήσεις σε Δράμα, Έδεσσα, Κατερίνη, Νάουσα και Αθήνα, όπου με τον ίδιο τρόπο, κατάφεραν να αφαιρέσουν 610 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ’ Παύλεια | Με επιτυχία το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού συνεδρίου για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Το πρωί της Τετάρτης, 3ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού Συνεδρίου στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διαθέσιμο το ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι «Ποδηλατούπολη – Ποδηλατώ με ασφάλεια στη γειτονιά μου»

Με την ευκαιρία  της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου 2026, ο Δήμος Αλεξάνδρειας διοργανώνει ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]