Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΛΕΞΙΣ» έκοψαν την πίτα του 2018

Τιμώντας την γιορτή των Τριών Ιεραρχών αλλά και τις  Επιτυχίες του 27 συναπτών ετών (σε πτυχία μαζί με τις  πολλές άλλες δραστηριότητες, χορηγίες σε διάφορα σωματεία , κοινωνική προσφορά στην πόλη της Βέροιας),   γιόρτασαν  τα Κ.Ξ.Γ. «ΛΕΞΙΣ» την περασμένη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 Ο γενικός Διευθυντής των φροντιστηρίων «ΛΕΞΙΣ», κ. Γεράσιμος Καλλιγάς είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τους καθηγητές και το προσωπικό των φροντιστηρίων για την άριστη δουλειά που γίνεται, με την ολόψυχη και συνειδητή συμμετοχή όλων στα ΚΞΓ ΛΕΞΙΣ, αλλά  και την αφοσίωση τους και την αγάπη που δείχνουν στα παιδιά με το εκπαιδευτικό έργο τους.

Στη συνέχεια κόβοντας την πίτα προσέφερε εδέσματα αναψυκτικά και ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για το νέο έτος 2018, και προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες σε όλους.

Τυχερή της φετινής χρονιάς ήταν η κα Δήμητρα Σιδηροπούλου, μία από τις πιο έμπειρες και πιο παλιές καθηγήτριες των Φροντιστηρίων ΛΕΞΙΣ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου Στην Ημαθία, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, για το πρόγραμμα «προλαμβάνω» -Επισκέψεις σε Φυτειά , Αρκοχώρι, Αγγελοχώρι και ομιλία στο Επιμελητήριο

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026, θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη, στην Ημαθία, στο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]