Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κοσμοσυρροή για την αποκριά

Ήδη αγγίζουν το 100% οι κρατήσεις δωματίων στις ξενοδοχειακές μονάδες της Νάουσας για το δεύτερο τριήμερο της αποκριάς (22-24 Φεβρουαρίου), ενώ στο 80% βρίσκονται οι κρατήσεις για το διήμερο της πρώτης Κυριακής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρη Μάντσιο. Στοιχεία για τις κρατήσεις της ίδιας περιόδου σε επίπεδο Ημαθίας θα έχουμε αύριο Πέμπτη.

Οι εκτιμήσεις από την πλευρά του δήμου για το δεύτερο τριήμερο είναι αισιόδοξες, με βάση την περσινή εντυπωσιακή προσέλευση επισκεπτών. Κάνουν λόγο για 30.000 επισκέπτες, αρκεί να βοηθήσει και ο καιρός.

Με την ευχή όλων!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]