Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κηδεύεται σήμερα ο Νίκος Κουκούδης

Πέθανε χθες και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου ο γνωστός συμπολίτης μας Νίκος Κουκούδης σε ηλικία 87 ετών.

Ο Νίκος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς παράγοντες της Βέροιας μαζί με τον αδελφό του Γιάννη.

Η κτηνοτροφική τους μονάδα, μεγάλου ύψους εκτροφής μόσχων ήταν η πρώτη στην Ελλάδα και τα φορτηγά ψυγεία έφευγαν από τα σφαγεία της Βέροιας, με κρέατά τους, για την Αθήνα.

Η εφημερίδα μας της οποίας ήταν συνδρομητής από την έκδοσή της, εκφράζει μέσα από τις στήλες της θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο «Λαός»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σκάκι και Παιδί: Πώς ένα παιχνίδι χτίζει τη σκέψη και τον χαρακτήρα των παιδιών μας

Στον σύγχρονο κόσμο, όπου οι οθόνες και οι γρήγορες ταχύτητες καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο μέρος του καθημερινού χρόνου των παιδιών,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]