Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Xρ. Γιαννακάκης: Κάτι άλλο εννοούσε ο υπουργός. Εμείς ολοκληρώνουμε την καταγραφή των δηλώσεων στις 5 Φεβρουαρίου

Σε όχι εσκεμμένο λάθος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου αποδίδει ο συντονιστής της Διεπαγγελματικής και πρόεδρος της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης τις πρόσφατες δηλώσεις για πληρωμή του 70% των αποζημιώσεων των ροδακινοπαραγωγών για τις καλοκαιρινές βροχοπτώσεις. «Προφανώς κάτι άλλο εννοούσε ο υπουργός» τόνισε μιλώντας στον «Λαό» ο κ. Γιαννακάκης, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η διαδικασία καταχώρησης των δηλώσεων που ξεκίνησε από τη Διεπαγγελματική Οργάνωση με τη βοήθεια των συνεταιρισμών θα ολοκληρωθεί στις 5 Φεβρουαρίου.

«Εμείς τότε θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και τότε αναλαμβάνει ο ΕΛΓΑ και το υπουργείο να ελέγξει τα στοιχεία και να δρομολογήσει τις πληρωμές των αποζημιώσεων για τις βροχοπτώσεις» τόνισε ο κ. Γιαννακάκης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ερντογάν: “Οι διαφορές λύνονται με διάλογο, όχι στα πεδία των μαχών” – Τι είπε για την εθνική κυριαρχία

Στις συγκρούσεις που μαίνονται στη Μέση Ανατολή και στην ανάγκη επίλυσης των διαφορών μέσω της διπλωματίας αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ

Διαβάστε περισσότερα »

Θεοδωρικάκος: Εορταστικό πακέτο στα σούπερ μάρκετ και πιθανή νομοθετική παρέμβαση για τις ανατιμήσεις

Στο ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση φαινομένων αδικαιολόγητων ανατιμήσεων, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ευθέως»

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]