Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σύλληψη 60χρονης στην Αλεξάνδρεια για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη την Παρασκευή σε περιοχή της Αλεξάνδρειας 60χρονη με 170 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα λαθραία τσιγάρα θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Επίσης στην Αλεξάνδρεια συνελήφθη την ίδια μέρα 32χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βέροιας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, καθώς και 2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 10 μηνών, για κλοπή.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Κ. Παλουκίδης για οικονομικά της ΔΕΥΑΒ: Με μαθηματική ακρίβεια προς τη χρεοκοπία και την κατάρρευση – Τα επίσημα στοιχεία που «καίνε»!

Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ. Βέροιας, «Ισχυρός Δήμος» Κώστα Παλουκίδη, ανακοινώνονται τα εξής: «Η οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]