Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η μοναδική μας ευκαιρία

   Μια μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης καινοτόμων δράσεων και υλοποίησης σημαντικών και αναγκαίων έργων υποδομής που θα αλλάξουν συνήθειες, αλλά και την αισθητική στις περιοχές παρέμβασης, είναι τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης των Δήμων Βέροιας και Νάουσας. Ποσό 4,2 εκατ. ευρώ για τη Βέροια και 3,5 εκατ. για τη Νάουσα θα γίνουν σταδιακά -μέσα στο επόμενο διάστημα- έργα και δράσεις, πολλώ δε μάλλον σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων στις δημόσιες επενδύσεις, με σημαντικά και ασταμάτητα κουρέματα στους προϋπολογισμούς των δήμων.

  Δράσεις όπως το βιοκλιματικό-πολιτιστικό δίκτυο διαδρομών στην Παλιά Πόλη της Βέροιας, οι “πράσινες” σχολικές αυλές, υποδομές ήπιων μορφών μετακίνησης σε περιοχές σχολείων, ποδήλατα πόλης (ηλεκτρικά και συμβατικά), καθώς και επίσης και προγράμματα προώθησης της καινοτόμου και της νεανικής επιχειρηματικότητας, είναι μερικά από αυτά που περιμένουμε να δούμε στο προσεχές διάστημα, αρχής γενομένης από το τρέχον έτος. Αλλά και άλλες έξυπνες εφαρμογές αξιοποίησης της νέας τεχνολογίας, σαν αυτές που εφαρμόζονται χρόνια τώρα στις αναπτυγμένες χώρες και είναι άγνωστες λέξεις στη χώρα μας.

  Τα Σχέδια ΒΑΑ είναι μια καλή αρχή. Μακάρι να προχωρήσουν με ταχύτητα οι προκηρύξεις έργων και δράσεων, να μπούμε κατά το δυνατόν σε μια ρέγουλα σύγχρονης διοίκησης και λειτουργίας, ώστε αντιστοίχως “έξυπνα” να συνεχίσουμε και στην πορεία, μην χάνοντας τη μοναδική μας ευκαιρία που λέγεται ΕΣΠΑ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ, ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 23310 23400

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]