Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Ξεκινούν τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού

Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησαν τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας και απευθύνονται σε δημότες όλων των ηλικιών (από Παιδικούς Σταθμούς μέχρι και Κ.Α.Π.Η.) που θέλουν να αθληθούν.

 Τα τμήματα δημιουργούνται και εποπτεύονται από καταξιωμένους και έμπειρους  γυμναστές σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά του Δήμου μας (ανάλογα με τη συμμετοχή των αθλουμένων). Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται  είναι η καλή κατάσταση υγείας (απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης ικανότητα άθλησης) και η διάθεση για γυμναστική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Α. στον υπεύθυνο του προγράμματος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο: 23330-53450.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Μακροχώρι και Άγιο Γεώργιο Βέροιας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στις ζωντανές εστίες πολιτισμού και παράδοσης της Ημαθίας βρέθηκε χθες βράδυ, (28 Αυγούστου) ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ

Διαβάστε περισσότερα »

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στα 28,7 εκατ. ευρώ φτάνει η στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στη γουνοποιία της Δυτικής Μακεδονίας»

«Στο Υπουργείο Ανάπτυξης, υπό την καθοδήγηση του Υπουργού, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, δεν προσεγγίζουμε τον ιστορικό κλάδο της γουνοποιίας με όρους στείρας γραφειοκρατίας,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]