Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σύλληψη δύο νεαρών στην Αλεξάνδρεια για κλοπή μπαταριών – 33χρονος στη Νάουσα ξεγέλασε 45χρονη για αγορά κινητού μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας

Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή της Αλεξάνδρειας δύο άτομα 20 και 23 ετών που νωρίτερα είχαν αφαιρέσει 2 μπαταρίες από φορτηγό δημόσιας χρήσης, ενώ παράλληλα δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τις μπαταρίες από ακόμα ένα. Οι κλεμμένες μπαταρίες εντοπίστηκαν σε όχημα που χρησιμοποιούσαν και αποδόθηκαν, ενώ το όχημα των δραστών κατασχέθηκε. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το βράδυ μεταξύ 12 και 13 Δεκεμβρίου οι ίδιοι δράστες είχαν αφαιρέσει μπαταρίες από 3 αγροτικά μηχανήματα σε περιοχή της Ημαθίας, κι ακόμα μία μπαταρία από αγροτικό μηχάνημα το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου καθώς σύμφωνα με καταγγελία 45χρονης κατάφερε και της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 229 ευρώ, για υποτιθέμενη αγορά κινητού τηλεφώνου, μέσω αγγελίας που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Νάουσας για την εφαρμογή της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας πραγματοποίησε, την Τετάρτη 6 Μαΐου 2026, ελέγχους σε οικίες κυνηγών – ιδιοκτητών

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]