Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χιονοστιβάδα παρέσυρε πέντε σκιέρ στη Βασιλίτσα. Νεκρός ένας 30χρονος

Σε τραγωδία μετατράπηκε η βόλτα μιας παρέας νεαρών εκδρομέων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά. Μια παρέα πέντε φίλων δοκίμασε να κάνει snowboard εκτός πίστας, σε κορυφή όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε, παρέσυρε δύο από τα μέλη της παρέας, ένα εκ των οποίων χτύπησε πάνω σε δέντρο. Όπως μεταδίδει το Kozanimedia ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου κατέληξε περίπου στις 4 το απόγευμα παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή. 

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης στα Γρεβενά αναφέρουν ότι το χιονοδρομικό ήταν κλειστό λόγω ομίχλης. Ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου υποστηρίζει ότι η Βασιλίτσα ήταν κλειστή κι ότι η τραγωδία σημειώθηκε εκτός των χιονοδρομικών πιστών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενεργοποίηση των νέων μέτρων για ρύθμιση οφειλών Ανοίγουν οι 72 δόσεις, νέος εξωδικαστικός και προστασία πρώτης κατοικίας

Tο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των μέτρων για τη ρύθμιση οφειλών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ κ χρηματοδοτικούς φορείς μετά την πρόσφατη νομοθέτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα »

O Γρηγόρης Δημητριάδης μιλά στον Θανάση Λάλα για όλα: Την πολιτική διαδρομή του, τη θητεία στο Μαξίμου, τις κόντρες με επιχειρηματίες

Ο Γρ. Δημητριάδης μιλά για πρώτη φορά δημόσια για όλους και για όλα. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης σπάει τη σιωπή του και μιλά

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]