Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δέματα αγάπης από τον «Έρασμο»

90 δέματα αγάπης μοίρασε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» σε ισάριθμες οικογένειες.

Από την ημέρα ίδρυσης και λειτουργίας του ο Σύλλογος προσεγγίζει και αγκαλιάζει όχι μόνο κακοποιημένες γυναίκες αλλά και άτομα που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν στις βασικές ανάγκες τους.

Η διανομή των δεμάτων αγάπης έγινε την π. Τετάρτη και αξίζει να τονιστεί η στήριξη που υπήρξε από τοπικές και άλλες επιχειρήσεις. Το στοίχημα ήταν να εξασφαλιστεί όχι μόνο η ποσότητα αλλά κυρίως η ποιότητα των προσφερόμενων ειδών, όπως και έγινε. Τρόφιμα μακράς διάρκειας, γαλακτοκομικά, είδη πρώτης ανάγκης, όσπρια, ζάχαρη, ζυμαρικά, νωπά κρέατα αλλά και φρούτα και λαχανικά μοιράστηκαν από τις κυρίες του ΕΡΑΣΜΟΥ μαζί με τις ευχές τους για καλύτερες μέρες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]