Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

10,2 εκατ. ευρώ οφείλει η ΕΒΖ για την καμπάνια του 2017 – Θα πληρωθούν πριν τις γιορτές οι τευτλοπαραγωγοί;

Ανοίγει ο δρόμος για την εξόφληση των τευτλοπαραγωγών με το ποσό των περίπου 10,2 εκατ. ευρώ που οφείλει η ΕΒΖ για την καμπάνια του 2017, ακόμη και πριν τα Χριστούγεννα αν τρέξουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

 Το καθοριστικό βήμα έγινε την περασμένη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, όταν η διοίκηση της ζαχαροβιομηχανίας ολοκλήρωσε το σύνολο των ενεργειών που απαιτούνταν για να υποθηκευτεί σημαντική ποσότητα ζάχαρης, προς διασφάλιση της πιστώτριας τράπεζας, ώστε να ανοίξει η τελευταία την κάνουλα της χρηματοδότησης και να γίνουν οι πληρωμές.

Η έγκαιρη καταβολή των χρημάτων εκτός από την ανακούφιση που θα φέρει στους στριμωγμένους οικονομικά παραγωγούς, θα βοηθήσει και τη βιομηχανία να βγει με τα στελέχη της στα χωριά και να προσπαθήσει να πείσει τους αγρότες να καλλιεργήσουν τεύτλα και τη σεζόν του 2018.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση Άλεξ στη Βέροια -ένας από τους τότε κατηγορούμενους υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία πως ο Άλεξ απήχθη μετά απο 20 χρόνια

Είκοσι χρόνια μετά την εξαφάνιση του Άλεξ Μεσχισβίλι, ο φάκελος της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αναμένεται να ανοίξει

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]