Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πρωτοφανής κίνηση… ματ του Στηβ Παπαδόπουλου εις βάρος του Φιλίππου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας η είδηση και κυρίως η κίνηση του πιο παλαιού παίκτη του Φιλίππου στο χαντ-μπολ Στηβ Παπαδόπουλου να διεκδικήσει μία παλιά οφειλή (7.500 ευρώ) με αποτέλεσμα να δεσμευθεί ο λογαριασμός του συλλόγου από τον οποίο κινούνται όλες οι συναλλαγές των τμημάτων. 

Ο Στηβ Παπαδόπουλος που με απόφαση της Επιτροπής του χαντ-μπολ μετά την ενέργεια του αυτή τέθηκε εκτός της οικογένειας του Φιλίππου παρά την επιστολή που έστειλε στον σύλλογο και εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια εις βάρος του Φιλίππου. 

Αγαπητέ Στήβ όπως σε αποκαλούν οι φίλαθλοι και έχεις  προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια που φοράς την ιστορική φανέλα του Φιλίππου δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος που έμεινες  απλήρωτος . αλλά δυστυχώς είσαι ο μόνος που διάλεξες αυτόν τον τρόπο να τα διεκδικήσεις . 

Έχεις δημιουργήσει τέτοια μεγάλη αναταραχή στον σύλλογο που “τρέμουν τα θεμέλια του”, και μάλιστα σε μία εποχή που γιορτάζει τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης με την κατάκτηση  τόσων τίτλων που ο δεύτερος σύλλογος ούτε σε άλλα 50 χρόνια δεν θα μπορέσει να τα κατακτήσει. 

Σήμερα στον σύλλογο και στην ομάδα του χαντ μπολ βρίσκονται κάποιοι επιχειρηματίες που “βάζουν’ το χέρι βαθιά στην τσέπη , αλλά με την δική  τους προτροπή ήρθαν και κάποιοι χορηγοί. Οι περισσότεροι το κάνουν γιατί αγαπάνε αυτό τον σύλλογο και όχι για την προσωπική τους προβολή. 

Με τέτοιες ενέργειες ‘όμως όπως αυτή του Στήβ Παπαδόπουλου θα ψάχνουμε στο μέλλον με τα κιάλια να τους φέρουμε  κοντά στην ομάδα. ( ήδη ένα από τα μέλη της επιτροπής το σκέφτεται αν πρέπει να συνεχίσει ) 

Δεν διαφωνώ οτι το χαντ μπολ πέρασε εδώ και χρόνια σε επαγγελματική βάση και γνωρίζουμε όλοι πόσοι παίκτες του Φιλίππου έμειναν απλήρωτοι στο παρελθόν αλλά κανείς δεν έκανε αυτό που έκανε ο Στήβ Παπαδόπουλος . Και οι παράγοντες έχουν δίκιο που βάζουν κάποια χρήματα χωρίς επιστροφή, αλλά φυσικά και οι παίκτες είναι λογικό να έχουν και κάποιες απολαβές. 

Ξέρω οτι μπορεί να το μετάνιωσες αλλά φίλε Στήβ η ζημιά έγινε και το όνομα του Φιλίππου όχι μόνο στην Βέροια αλλά σε όλη την Ελλάδα δέχθηκε βαριά ρετσινιά που δύσκολα θεραπεύεται  Είμαι κοντά σε αυτή την ομάδα από το πρώτο τουρνουά του Πανελληνίου το 1977  και είδαν και άκουσαν τα μάτια μου και τα αυτιά μου πάρα πολλά . Ο Φίλιππος είναι  ιδέα, είναι αγάπη και μία μεγάλη ζεστή οικογένεια, .Δεν πρέπει κανείς να γκρεμίσει αυτές τις ιδέες και δεν θα αφήσουμε κανένα όχι να τις γκρεμίσει αλλά ούτε να τις αγγίξει. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]