Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Μάνδρας από τον δήμο Βέροιας

Να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους πολίτες του δήμου Μάνδρας Αττικής καλεί ο δήμος Βέροιας τους δημότες. Συγκεκριμένα, τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται άμεσα να συγκεντρωθούν είναι τα εξής:

  • Είδη τροφίμων μακράς διάρκειας όπως ζάχαρη, πελτές τομάτας, ελιές, μαρμελάδες, πιπέρι, αλάτι, ρύζι, κονσέρβες, συσκευασμένα όσπρια (φακές, φασόλια κτλ), σνακ, χυμοί.
  • Είδη καθαριότητας όπως χλωρίνες, απορρυπαντικά ρούχων, απορρυπαντικά πιάτων, μανταλάκια, σκούπες και φαράσια, χαρτί υγείας.

Όσοι πολίτες προτίθενται να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση των παραπάνω ειδών μπορούν να παραδίδουν τα προϊόντα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2331078100.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ’ Παύλεια | Με επιτυχία το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού συνεδρίου για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Το πρωί της Τετάρτης, 3ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού Συνεδρίου στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διαθέσιμο το ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι «Ποδηλατούπολη – Ποδηλατώ με ασφάλεια στη γειτονιά μου»

Με την ευκαιρία  της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου 2026, ο Δήμος Αλεξάνδρειας διοργανώνει ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]