Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στους αδελφούς Νουλίκα το χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών

Οι αδελφοί Νουλίκα συμμετείχαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον βραχυχρόνιο διαγωνισμό του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών και αναλαμβάνουν τη διαχείρισή του για τους χειμερινούς μήνες.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου:

“Εκμισθώθηκε σήμερα στην εταιρία Γ.Α. Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων Α.Ε. έναντι τιμήματος 25.100 ευρώ για 4 μήνες το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια. 

Ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική εξέλιξη αναφορικά με το χιονοδρομικό κέντρο: «Όπως είχαμε δεσμευτεί, το χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών θα είναι ανοιχτό αυτήν την περίοδο. Με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΤΑΒ, εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα και ο διεθνής διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου. Ο ορεινός όγκος του Βερμίου μπαίνει σε φιλόδοξη τροχιά ανάπτυξης 12μηνης λειτουργίας που μόνο θετικά μηνύματα και προοπτικές επιφυλάσσει στην τοπική κοινωνία και οικονομία». 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σκάκι και Παιδί: Πώς ένα παιχνίδι χτίζει τη σκέψη και τον χαρακτήρα των παιδιών μας

Στον σύγχρονο κόσμο, όπου οι οθόνες και οι γρήγορες ταχύτητες καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο μέρος του καθημερινού χρόνου των παιδιών,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]