Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Την Πέμπτη ασφαλτοστρώνεται η Αγίου Αθανασίου. Ακολουθούν Βενιζέλου, Φιλίππου και Βύρωνος

Την Πέμπτη ασφαλτοστρώνεται στη Νάουσα η οδός Αγίου Αθανασίου, που είχε διακοπεί αρχικά λόγω διαρροών του δικτύου ύδρευσης και στη συνέχεια λόγω της κακοκαιρίας. Το μεσημέρι της Τετάρτης ασφαλτοστρώθηκε ένα μικρό τμήμα στην είσοδο των κοιμητηρίων, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να τελειώσει το έργο ασφαλτόστρωσης στην Αγίου Αθανασίου.

Παράλληλα θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν επίσης σύντομα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και στους άλλους δρόμους που σταμάτησαν λόγω της κακοκαιρίας (Βενιζέλου, Φιλίππου, Βύρωνος).

(Ακόμη πιο κατατοπιστικό το σχόλιο του αντιδημάρχου Στάθη Λογδανίδη στην ανάρτησή μας: η Φιλίππου και η Βενιζέλου κλείνουν την Παρασκευή, το Σάββατο η Βύρωνος. Από εβδομάδα αν κρατήσει ο καιρός θα φρεζαριστεί η Γεννηματά και θα στρωθεί.)

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εξαιρετική η παράσταση «Το Νόημα της Ζωής» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη»

Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά απόλαυσε το κοινό το Σάββατο 11 Ιουλίου 2026, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη», όπου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]