Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πληρώνουν 2,5 εκατ. ευρώ προκαταβολή τους τευτλοπαραγωγούς για το 2017

Εντολή να δοθεί στους τευτλοπαραγωγούς το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για μέρος της παραγωγής που παρέδωσαν το 2017 έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα. Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι των τευτλοπαραγωγών, τις επόμενες μέρες θα πληρωθεί η προκαταβολή της παραγωγής του 2017, ενώ η εξόφληση αναμένεται να γίνει πριν τα Χριστούγεννα.

Να σημειωθεί ότι φέτος καλλιεργήθηκαν περίπου 70.000 στρέμματα τεύτλων. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην καλλιέργεια αλλά στην Ορεστιάδα με τις αλλαγές στη διοίκηση της ΕΒΖ καθυστέρησε να ανοίξει το εργοστάσιο και τους έπιασαν οι βροχές. Όπως αναφέρουν τευτλοπαραγωγοί της Ημαθίας, αν διοίκηση και κυβέρνηση δεσμευτούν ότι οι πληρωμές στους τευτλοπαραγωγούς θα γίνονται μέχρι το τέλος κάθε έτους, η καλλιέργεια τεύτλων θα ξεπεράσει τις 100.00 στρέμματα στη χώρα μας.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Παύλιος φεμινισμός»

Του Ιερέως Παναγιώτου Σ. Χαλκιά Μερικές φορές, μέσα στην ιστορική πορεία της Εκκλησίας, φίλοι αναγνώστες, παρουσιάστηκαν συμπτώματα παραθεώρησης της γυναίκας.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]