Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά τον αγώνα Νάουσα – Άρης Παλαιοχωρίου 2-0

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Δηλώσεις προπονητών

Λεωνίδας Μπίλης (ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ):«Συγχαρητήρια στον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ για τη νίκη, συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν και τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήταν λίγο καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Όπως και στην ήττα που κάναμε με τον Μακεδονικό έδωσα συγχαρητήρια, το ίδιο κάνω και τώρα. Πρέπει να μάθαμε και να χάνουμε, όπως ξέρουμε να κερδίζουμε».

Δημήτρης Χριστοφορίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχει παίκτες με ταχύτητα, παίκτες δυνατούς, μία ομάδα που ξέρει στον αγωνιστικό χώρο τι θα κάνει. Εμείς διαβάσαμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδι χρειάζεται να είσαι και λίγο τυχερός για να γύρει η πλάστιγγα προς εσένα. Αυτό το οποίο με ικανοποιεί, και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας, είναι αυτό που είπα από την αρχή του καλοκαιριού, ότι διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια ως ίσος προς ίσο, δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι μας. Δεν υποτιμάμε και δεν υπερτιμάμε κανένα. Είναι ένα σημαντικό τρίποντο που μας ανεβάζει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Το να πετυχαίνεις δύο σερί φορές δύο στα δύο στην έδρα σου με αντιπάλους πολύ δυνατούς θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα, το οποίο είναι καθαρά έργο των παιδιών μέσα από την αποφασιστικότητα και το πάθος τους για διάκριση. Συγχαρητήρια και στον Άρη Παλαιοχωρίου και στον συνάδελφο και φίλο κόουτς, καλή συνέχεια.

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

Στέφανος Παλαβράκης (ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ):«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας. Με τον προπονητή μας έχουμε μάθει και να κερδίζουμε και να χάνουμε, αλλά έχουμε μάθει κυρίως να παραδεχόμαστε όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς. Κακές καιρικές συνθήκες, κακός αγωνιστικός χώρος, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αυτά που θέλαμε και ήρθε δίκαια αυτό το αποτέλεσμα».

Γρηγόρης Κυζιρίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Σήμερα είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Θέλω αναφερθώ στα αποδυτήρια. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην αρχή του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα βγήκαμε μπροστά, είπαμε ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, μας βοήθησε και ο προπονητής μας ψυχολογικά κυρίως, γιατί το ποδόσφαιρο θέλει την ώθηση για να βρει ο παίκτης την ψυχολογία του. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για τα τελειώσουμε με επιτυχία την βδομάδα».

 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]