Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εξαιρετικές ερμηνείες και άγγελμα ελευθερίας στο 6ο χορωδιακό φεστιβάλ Νάουσας

Μια χορταστική βραδιά εξαιρετικής χορωδιακής μουσικής πρόσφερε στο κοινό που γέμισε το δημοτικό θέατρο το 6ο χορωδιακό φεστιβάλ “Άγγελμα Ελευθερίας” του Μουσικού Σωματείου Ωδείο Νάουσας. Πέντε χορωδίες (από Αίγιο, Λιβαδειά, Λάρισα, Καβάλα και Νάουσα) συναγωνίστηκαν για το ποια θα ξεπεράσει την άλλη σε ποιότητα, χαρίζοντας όμορφες στιγμές και πολλά γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια. Θυελλώδες χειροκρότημα και επιδοκιμασίες έλαβαν οι σολίστες της βραδιάς, Μαρία Πεττεμερίδη από τη χορωδία Αιγίου, Μάγδα Αλεξανδρή-Δημόκα από τη Λέσχη Φιλόμουσων Λάρισας και Παναγιώτης Πατέλης από τη Χορωδία Φίλων Μουσικής Καβάλας.

Ξεχωριστή στιγμή το κλείσιμο συναυλίας, με τα μέλη όλων των χορωδιών να ερμηνεύουν επί σκηνής το Άγγελμα Ελευθερίας, ποίημα του προέδρου της Ωδείου Χρήστου Τσίτση για την απελευθέρωση της Νάουσας, σε μουσική Δημήτρη Παρόλα.

Στο μεγάλωμα κάθε χρόνο του φεστιβάλ και στην άριστη συνεργασία με τον δήμο στάθηκαν στην αρχή της συναυλίας ο πρόεδρος του σωματείου και ο αντιδήμαρχος Σταύρος Βαλσαμίδης. Παρούσα και η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου Συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το Σύνολο Αστικής Λαϊκής Μουσικής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου «Προορισμός: Ταξίδι», από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00, στη ΒΙΒΟΝ με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]