Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ – Ο ζωγράφος που ζωγράφιζε σαν παιδί…

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής, που διοργάνωσε το εργαστήρι Ζωγραφικής της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Η φαντασία των παιδιών εκφρασμένη μέσα από τις τεχνικές ζωγραφικής ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους   στον κόσμο της Παιδικής Τέχνης.

 

Οι μικροί καλλιτέχνες δούλεψαν  ατομικά και συλλογικά, πειραματίστηκαν  και τελικά διαμόρφωσαν  την δική τους αισθητική άποψη. Έμαθαν  να βλέπουν την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους,  ανάπτυξαν  την κριτική τους ικανότητα, την ευαισθησία, και την δημιουργική τους σκέψη.

Επίσης τα παιδιά έμαθαν  πως η τέχνη είναι ένα μέσο ελεύθερης εσωτερικής έκφρασης κι ότι τον σημαντικότερο ρόλο στην τέχνη παίζει η φαντασία.

Μέρος της  έκθεσης  περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής των μαθητών,  εμπνευσμένα από τον  μοντέρνο Ζωγράφο ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ  τον Ζωγράφο που ζωγράφιζε σαν παιδί!!, τα οποία δημιουργήθηκαν υπό την καθοδήγηση της ζωγράφου κυρίας Ανδρομάχης Μπέρσου.

 

Την έκθεση ζωγραφικής επισκέφθηκαν οι μαθητές των πρώτων τάξεων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας  συνοδευόμενοι με τους δασκάλους τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το απόγευμα της Κυριακής, οι δράσεις του Family Festival, που αναβλήθηκαν λόγω της βροχής

Μετά την αναβολή, λόγω της βροχής, των απογευματινών δράσεων στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του 3ου Veria Family Festival, ανακοινώνεται ότι οι

Διαβάστε περισσότερα »

Veria Family Festival: Αναβάλλονται λόγω βροχής οι απογευματινές δράσεις στο πάρκο Αγίων Αναργύρων

Η δυνατή μπόρα που ξέσπασε και συνεχίζεται στη Βέροια, οδηγεί στην αναβολή των υπαίθριων απογευματινών εκδηλώσεων στο πάρκο των Αγίων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]