Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ενημερώθηκε για την πορεία του ΚΑΠΑ η νομαρχιακή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας (ΚΑΠΑ) επισκέφθηκε κλιμάκιο της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ για να ενημερωθεί για το έργο της δομής. Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης ενημέρωσε το κλιμάκιο για τον τομέα  της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ που αφορούν τα ΚΑΠΗ, το Δημοτικό Ιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα ΚΗΦΗ, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και τα Αθλητικά  Κέντρα στον Δήμο Βέροιας.

Ο κ. Διαμαντής τόνισε ότι το ΚΑΠΑ προσπαθεί μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ να λειτουργήσει όλους τους τομείς με επιτυχία για την εξυπηρέτηση του πολίτη παρότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Τόνισε ότι γίνεται μία προσπάθεια να λειτουργήσει ένα ακόμη παράρτημα ΚΔΑΠ στο Μακροχώρι, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚΙΚΑΜΕΑ.

Για τους παιδικούς σταθμούς είπε ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά για να καλυφθούν οι ανάγκες φύλαξης μωρών και παιδιών σε τέτοιο βαθμό που είναι ανταγωνιστικοί προς τους ιδιωτικούς σταθμούς.

Ο κ. Διαμάντης επισήμανε ότι θα διευκόλυνε την επιχείρηση αν υπήρχε στις τάξεις της ένας μηχανικός για να γίνονται μελέτες πιο γρήγορα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Για τα αθλητικά έργα, τέλος, τόνισε ότι ξεκινούν αυτά που αναγγέλθηκαν από τον Γ.Γ. Αθλητισμού  Ιούλιο Συναδινό.

Ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είπε με τη σειρά του ότι η αποτίμηση που υπάρχει είναι θετική για το έργο του ΚΑΠΑ. Τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που δίνει τόσο το κόμμα όσο και η κυβέρνηση στην κοινωνική πολιτική και στη στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού. Επισήμανε ότι η Τ.Α παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτόν τον τομέα, που πρέπει να στηριχθεί από όλους και μάλιστα θα είναι ένα κριτήριο με το οποίο ο πολίτης κάθε δήμου θα επιλέξει τις νέες διοικήσεις στις δημοτικές εκλογές. Ζήτησε δε από τον κ. Διαμάντη να είναι σε μία συνεχή συνεργασία με τη Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θα σταθεί δίπλα στο δύσκολο έργο του Κέντρου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]