Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πόσοι εντάσσονται στο «Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον»

Με τη νέα απόφαση υπαγωγής του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον» που υπεγράφη την Τετάρτη, εντάσσονται 5.891 νοικοκυριά και εγκρίνονται 1.170 ακόμη αιτήσεις ως επιλαχούσες.

 Οι υπαγωγές των ωφελούμενων έγιναν με σειρά προτεραιότητας ανά Περιφέρεια, σύμφωνα με την κατανομή των κονδυλίων, μέχρι την εξάντλησή τους. 

Με αφετηρία την 29η Σεπτεμβρίου 2017, οι ωφελούμενοι θα ενημερώνονται από τις συνεργαζόμενες τράπεζες για να προβούν στην υπογραφή των σχετικών συμβάσεων εντός 45 ημερών.

Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση θα τίθεται αυτοδίκαια εκτός απόφασης υπαγωγής, ώστε να δοθεί δυνατότητα υπαγωγής στις επόμενες στη σειρά επιλαχούσες αιτήσεις.

 Υπενθυμίζεται ότι το Ταμείο Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον συστάθηκε με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικών πόρων και το διαχειρίζεται η ΕΤΕΑΝ ΑΕ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Ποινή φυλάκισης 20 μηνών με 3ετή αναστολή για τη διαρροή των email των αποδήμων

Την ενοχή της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου για την υπόθεση διαρροής των email των αποδήμων Ελλήνων ψηφοφόρων λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές

Διαβάστε περισσότερα »

ΕΣΕΕ και ΟΠΑ ενώνουν δυνάμεις για τη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την πραγματική οικονομία

Σε μια περίοδο κατά την οποία η γνώση, η καινοτομία και οι σύγχρονες δεξιότητες αποτελούν τους καταλύτες για την ενίσχυση

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]