Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αρκετές κενές θέσεις και στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Βέροιας

Στην αναδιανομή περίπου 10.000 vouchers που είναι αδιάθετα, για την εξασφάλιση θέσης σε παιδικό σταθμό, προχωρά η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), έπειτα από σχετική εντολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Οι ωφελούμενοι γονείς, που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά και  δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers.

Η αναδιανομή θα γίνει με βάση αυστηρά τη μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Κενές θέσεις υπάρχουν και σε όλους τους  δημοτικούς  παιδικούς σταθμούς της Βέροιας , εκτός από αυτόν στην οδό Πιερίων και στο Εργοχώρι και μάλιστα οι θέσεις είναι αρκετές!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]