Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έξω από τράπεζα της Βέροιας – Του άρπαξαν τη σακούλα με τα λεφτά πριν προλάβει να τα καταθέσει

Έκαναν ‘’φτερά’’ τα χρήματα που πήγαινε να καταθέσει στην τράπεζα Πειραιώς επί της οδού Πιερίων, της Βέροιας, επαγγελματίας της περιοχής, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, το θύμα που είχε ένα σημαντικό ποσό σε νάιλον σακούλα , πάρκαρε το Ι.Χ του και πριν προλάβει να μπει στην Τράπεζα για να τα καταθέσει, τον πλησίασαν κάποιοι άγνωστοι δράστες και του άρπαξαν τα χρήματα. Στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο τους, με πινακίδες εκτός Ημαθίας, το οποίο ήταν επίσης κλεμμένο και εξαφανίστηκαν. Για το συμβάν διενεργεί έρευνα η αστυνομία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση της ΕΛΜΕ Ημαθίας με τον Δήμαρχο Νάουσας για τα προβλήματα στις σχολικές μονάδες

Την Τρίτη16/6 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΕΛΜΕ Ημαθίας με τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλαο Κουτσογιάννη, με αντικείμενο τα οξυμένα και διαρκώς

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]