Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας καλεί τα μέλη του στη γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας του Ελληνικού Εμπορίου

 

Το Ελληνικό Εμπόριο παρά τα δεινά και τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει τα τελαυταία χρόνια έχει την τιμητική του,  στις 22 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία  όπου έχει  καθιερωθεί με πρωτοβουλία της ΕΣΕΕ  να εορτάζεται, ως η «Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου», αφιερωμένη σε εμπόρους και καταναλωτές. 

«Η ανακήρυξη της «Ημέρας Ελληνικού Εμπορίου», αποτελεί την μεγαλύτερη και πλέον επίσημη αναγνώριση του εμπορίου, ως σημαντικού αναπτυξιακού πυλώνα, παραγωγής πλούτου, εργασίας και ευημερίας των πολιτών και θεωρούμε ότι πρέπει όλοι να γίνουμε κοινωνοί του μεγάλου γεγονότος», επισημαίνει η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και καλεί τα μέλη του  να συμμετέχουν στην εβδομάδα «Ειδικών Τιμών», από τις 18 έως 23 Σεπτεμβρίου. 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]