Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τέλη του έτους ο διαγωνισμός για τον Άγιο Νικόλαο και Οκτώβριο για τα 3-5 Πηγάδια -Στην τελική φάση η μετάβαση των εργαζομένων της ΕΤΑ στον Δήμο

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφορά του προσωπικού της υπό εκκαθάριση ΕΤΑ Α.Ε. στον δήμο Νάουσας θα συζητηθεί μεταξύ των άλλων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα στις 6.30 μμ. Με την εξέλιξη αυτή και την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης λύνεται το πρόβλημα με τους εργαζόμενους της πρώην δημοτικής επιχείρησης και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη διενέργεια του διεθνή διαγωνισμού εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για το ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο, που υπολογίζεται να γίνει προς το τέλος του έτους, με τους ενδιαφερόμενους κατά τις πληροφορίες μας να είναι πάρα πολλοί και πολύ δυνατοί στον χώρο του τουρισμού.

Επίσης, τον Οκτώβριο αναμένεται να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός για το χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια, με παραχώρηση για 30 χρόνια και στην περίπτωση αυτή.

Αντικατάσταση κουφωμάτων σε σχολεία

Η προγραμματική σύμβαση του δήμου με την Π.Ε. Ημαθίας για την αντιμετώπιση της θερμομονωτικής αδυναμίας των κτιριακών σχολικών εγκαταστάσεων και επομένως τις αυξημένες δαπάνες θέρμανσης, θα συζητηθεί επίσης στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να γίνει η άμεση αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων κουφωμάτων με θερμομονωτικά που να πληρούν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας αλλά και της γενικότερης πολιτικής εξοικονόμησης της ενεργείας.

(Όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης 

στη σελ. 9 )

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]