Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Κουμαριά γιόρτασε τη Γέννηση της Θεοτόκου

Γιόρτασαν, όπως κάθε χρόνο, τη Γέννηση της Θεοτόκου, κάτοικοι, φίλοι και επισκέπτες της Κουμαριάς  Δήμου Βέροιας, στις διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος η «Ντόλιανη» την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή. Την πρώτη μέρα, στην πλατεία του χωριού παρουσιάστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Ξηρολιβάδου και των Παλατιτσιωτών  και την Παρασκευή, ανήμερα της γιορτής, έγινε το βράδυ παραδοσιακό γλέντι με πολύ κόσμο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Κυριακή 7 Ιουνίου: Εκδήλωση – ομιλία “ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ»

  Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με το σωματείο «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» στο πλαίσιο των ΛΒ΄ΠΑΥΛΕΙΩΝ διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]