Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Δημιουργία Γένους Θηλυκού» με κέντημα και πλέξιμο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πιλοτική λειτουργία του προγράμματος  «Δημιουργία Γένους Θηλυκού» από το Δήμο Νάουσας. Στα δύο τμήματα κεντήματος και πλεξίματος που ξεκίνησαν στις αρχές του καλοκαιριού συμμετείχαν ενεργά και δημιουργικά 80 κυρίες που παρακολουθούσαν ανελλιπώς τα μαθήματα. Μάλιστα οι δημιουργίες τους από τη διάρκεια των μαθημάτων τους θα παρουσιαστούν σε έκθεση εντός του μήνα.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο, με νέα τμήματα όπως ραπτική, χορό, μικροκατασκευές, arttheraphy.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής τηλ.  2332350371. 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Κυριακή 7 Ιουνίου: Εκδήλωση – ομιλία “ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ»

  Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με το σωματείο «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» στο πλαίσιο των ΛΒ΄ΠΑΥΛΕΙΩΝ διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]