Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επιχειρηματίας πλήρωσε 70.335,24 για τον ΕΝΦΙΑ του Χαμόγελου του Παιδιού

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Νικολούζος, από τη Σαντορίνη, πλήρωσε το ποσό των 70.335,24 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανήρτησε ευχαριστήριο μήνυμα στην σελίδα του στο Facebook λέγοντας ταυτόχρονα ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσνα να πάνε απευθείας στην ενίσχυση των παιδιών και όχι στον φόρο ακινήτων.

Η σχετική ανάρτηση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Δημήτρη Νικολούζο  για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κου Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κον Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε.  Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]