Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου

Το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18, που θα βρει την ομάδα στον 1ο όμιλο της Γ´ Εθνικής του Βορρά.  Καλούνται οι παρακάτω αθλητές : Βάλλιος Βασίλης, Κοθράς Ευθύμης, Καβαργύρης Φώτης, Παραπούρας Φαίδων, Καντάρκος Ρίζος, Τσιακλάγκανος Γιώργος, Σουτζόπουλος Δημήτρης, Κανελλίδης Νίνο, Τόκας Αλέξανδρος, Μόρας Ηλίας, Τσεσμετζίδης Δημήτριος, Τόκας Παύλος, Ποταμόπουλος Κυριάκος.

 

 

Οι καλαθοσφαιριστές θα περάσουν ανά group από τις καθιερωμένες καρδιολογικές, παθολογικές και εργομετρικές εξετάσεις την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Αυγουστου και θα συγκεντρωθούν στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου την Τετάρτη 30 Αυγουστου στις 14.30 για να ξεκινήσουν την σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητικού team των Γκίμα Δημητρίου, Μπλατσιώτη Χρήστου και Λευκόπουλου Μανώλη.  Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα μοιραστεί ο απαραίτητος ιματισμός.  

Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους και τους φίλους της ομάδας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κλήρωση Γ’ Εθνικής: Όλο το πρόγραμμα των 10 ομίλων – Τα ματς Βέροιας και Νάουσας

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]