Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σάββατο 29 Ιουλίου – Καλοκαιρινός χορός στη Βεργίνα

Ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» διοργανώνει καλοκαιρινό χορό το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 9.00μμ. στον χώρο του ανοικτού δημοτικού parking στη Βεργίνα.

Οι μελωδικές φωνές της Ρ.Ελληνίδου και του Στ.Τσαϊρίδη, συνοδευόμενες από το κλαρίνο του Γ.Σκηπητάρη και την ποντιακή λύρα του Γ.Μητρόπουλου, υπόσχονται ένα αξέχαστο παραδοσιακό γλέντι με τραγούδια και χορό ως το πρωί!

    *Γενική είσοδος: 5 ευρώ / είσοδος για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου: 3 ευρώ (περιλαμβάνει δύο σουβλάκια) / ελεύθερη είσοδος για τα μικρότερα παιδιά. Στον χώρο θα διατίθενται επίσης σουβλάκια, λουκάνικα, μπύρες, ρετσίνες και αναψυκτικά σε χαμηλές τιμές.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

16-19 Iουλίου: Το 28ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων “Παναγία Σουμελά”

Η φετινή διοργάνωση του 28ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων “Παναγία Σουμελά” είναι αφιερωμένη στη γυναίκα – τη γυναίκα του Πόντου,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]