Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Θα επιδοτηθεί έως και το 70% της δαπάνης Από Σεπτέμβριο το πρόγραμμα αναβάθμισης των κατοικιών

Πρεμιέρα κάνει τον Σεπτέμβριο το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον, το οποίο θα επιδοτεί μέχρι και το 70% της δαπάνης για ενεργειακές εργασίες αναβάθμισης κατοικιών.

Η βασική διαφορά με το προηγούμενο πρόγραμμα είναι ότι δεν θα απαιτείται πλέον τραπεζικό δάνειο, γεγονός που είχε λειτουργήσει ως αντικίνητρο στο παρελθόν για πολλούς ενδιαφερόμενους, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Στο νέο πρόγραμμα, ο επιλέξιμος προϋπολογισμός του σχεδίου αναβάθμισης μίας κατοικίας θα φτάνει τα 25.000 ευρώ και με δεδομένο ότι το ανώτατο ποσοστό ενίσχυσης μπορεί να διαμορφωθεί στο 70%, το ταβάνι της επιδότησης διαμορφώνεται στα 17.500 ευρώ.

Το επιπλέον ποσό (έως 25.000 ευρώ) θα καλύπτεται είτε από ιδία συμμετοχή, είτε από τραπεζικό δάνειο που πλέον είναι προαιρετικό.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο Παρουσιάστηκε ο οδικός χάρτης με τις κυβερνητικές προτεραιότητες έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

-Μητσοτάκης προς υπουργούς: «Το έργο μας είναι το διαβατήριο αξιοπιστίας μας» Στην υλοποίηση 90 συγκεκριμένων κυβερνητικών δεσμεύσεων έως το τέλος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]