Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Άνθρακες ο θησαυρός της δήθεν ενίσχυσης του ροδάκινου

Ατυχή και ενδεχομένως προβοκατόρικα χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας Μάκης Αντωνιάδης δημοσιεύματα σε όλο το διαδίκτυο (και όχι μόνο) που αναφέρονται στην ενίσχυση του ροδάκινου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Είναι η συνέχιση του προγράμματος δωρεάν διανομής και τίποτε παραπάνω. Εξάλλου αυτό φαίνεται από τον όγκο των προϊόντων που αναφέρονται στο δημοσίευμα. 6.000 τόνοι είναι η συγκομιδή μιας μέρας μπροστά στους 350.000 τόνους του συνόλου της παραγωγής» σημειώνει αφοπλιστικά στον «Λαό» ο κ. Αντωνιάδης, προσθέτοντας ότι δεν ισχύει ούτε το 0,50 ευρώ των δημοσιευμάτων (0,37 δίνει το πρόγραμμα φέτος) ούτε φυσικά η άμεση πληρωμή, κάτι που γνωρίζουν καλά οι παραγωγοί από πέρυσι.

«Δυστυχώς κάποιοι θέλησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος της ροδακινοπαραγωγής, ρίχνοντας την παγίδα και κάποια μέσα ενημέρωσης» τόνισε ο πρόεδρος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]