Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στη Νάουσα το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ροδακινιάς

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ροδακινιάς της Διεθνούς Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (Ιnternational Society for Horticultural Sciences, ISHS), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι 2-6 Ιουλίου, αποφασίστηκε το επόμενο συνέδριο να πραγματοποιηθεί στη Νάουσα, το διάστημα 1-5 Ιουνίου 2021.

Την υποψηφιότητα παρουσίασε ο Δρ. Γεώργιος Μαγγανάρης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με τη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Αναπληρωτής Καθηγητής Αθανάσιος Μολασιώτης).

Το συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει άνω των 200 συνέδρων από όλα τα μέρη του κόσμου που εργάζονται ερευνητικά σε θέματα βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας που σχετίζεται με το ροδάκινο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]