Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παρέμειναν στη Νάουσα Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος και Χατζόπουλος

Στη Νάουσα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 21χρονος γκολκίπερ Δημήτρης Γρηγοριάδης. Ο νεαρός παίκτης, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του, με τους «κυανόλευκους».

Παίκτες του ΦΑΣ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι επίσης ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Περηφανόπουλος και ο Ευθύμιος Χατζόπουλος. 

Οι συναντήσεις της διοίκησης του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Από εκεί και έπειτα και ανάλογα με την εξέλιξη των παραπάνω υποθέσεων, ο τεχνικός της Νάουσας, Δημήτρης Χριστοφορίδης, θα εξετάσει και την περαιτέρω ενίσχυση, μέσα και από τις δοκιμαστικές προπονήσεις, που θα λάβουν χώρα στις 21 και 22 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, ήδη έχουν προγραμματιστεί στις 21 και 22 Ιουλίου δοκιμαστικές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας για ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να δοκιμαστούν για τη στελέχωση της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.  

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]