Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017

Δύο πολύ δυνατούς ημιτελικούς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ «Βικέλας» στο Μακροχώρι.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, τα Παρταλια επιβλήθηκαν των Oklaχώμα με 50-38 ενώ στο δεύτερο οι Φούφουτος κέρδισαν τους Bad Boys με σκορ 69-38.

Σε ένα πολύ δυνατό ματς, η…. αρμάδα του Εμμανουηλίδη αποδείχτηκε πιο σοβαρή στην επίθεση και εύστοχη στις βολές, με τον Κασαπη να οδηγεί την ομάδα επιθετικά και τον Παππά να «καθαρίζει» στο ζωγραφιστό. Νίκη για τα Παρταλια και πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για μια ακόμη χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, οι Oklaχώμα ξεκίνησαν δυνατά στην άμυνα αλλά τους πρόδωσε η επίθεση. Η αστοχία, σε συνδυασμό με τα πολλά φάουλ δεν τους άφησαν να βρουν ρυθμό και να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στον αγώνα. Ο Παπανικολάου βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα, ο Βλαχάκης και ο Μπεκιαρίδης πάλεψαν με τα θηρία αλλά δεν ήταν αρκετοί. Ραντεβού στον μικρό τελικό για την ομάδα του Βασίλη Κούλη.

Παρτάλια : Κασάπης 17, Γεωργόπουλος 6, Μπερσός 5, Παππάς 8, Γκιλιόπουλος, Εμμανουηλίδης 5, Κωστογλίδης 9.

Oκλαχόμα : Μαρκοβίτης 9, Παπανικολάου 15, Κούλης, Κυριαζόπουλος 2, Βλαχάκης 6, Κορυτσαίος 4, Τσιριμπάκας, Κωτιάδης, Μπεκιαρίδης 2.

 

Κατώτεροι των περιστάσεων εμφανίστηκε η ομάδα του Μπακαλίδη, καθώς δεν μπήκε στο πνεύμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Πολλές λάθος πάσες και ολιγωρία στην άμυνα τους κόστισαν ακριβά. Οι Δούλαλας και Δομουτζής σκόραραν, ο αρχηγός Μπακαλίδης προσπάθησε με μερικά σουτ αλλά δεν κατάφεραν να ορθοποδήσουν.

Από την άλλη πλευρά, παράσταση για έναν ρόλο αποδείχτηκε ο ημιτελικός για τους Φούφουτος, καθώς η αποφασιστικότητα της ομάδας του Μωυσιάδη ξεχείλιζε. Με ένα επιμέρους σκορ 28-5 στην πρώτη περίοδο, έριξε τους τίτλους τέλους αρκετά νωρίς. Ο Τσιμτσιρίδης ασταμάτητος για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Παπαδόπουλος βέλος στην επίθεση και ο Νικολόπουλος με τον Αμοιρίδη εκτελούσαν από απόσταση.

Bad Boys : Δούλαλας 14(3), Γώγος 2, Δομουτζής 9, Μπακαλίδης 5(1), Στύκας 2, Λιακόπουλος 1, Πουσατίδης 5, Πολυμέρης, Γαβριλάκης.

Φούφουτος : Παπαδόπουλος 14, Μωϋσιάδης 2, Τσιμτσιρίδης 22(3), Στεργιόπουλος 4, Αμοιρίδης 11(1), Σαράφης 5(1), Λαζάρου, Νικολόπουλος 11(3).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]