Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τα παιδιά και η ευεργετική τέχνη του θεάτρου

Το πόσο σημαντικό, για τα παιδιά, είναι η ενασχόλησή τους με το θέατρο, το επισημαίνουν συχνά οι ίδιοι οι γονείς, όταν μάλιστα βλέπουν και τα αποτελέσματα επί σκηνής.

Και μιλάμε για τα τμήματα θεατρικής υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας που αυτές τις ημέρες παρουσιάζουν τη δουλειά τους και τους καρπούς όλης της χρονιάς. Και τα τμήματα είναι πολλά και τα παιδιά είναι επίσης πολλά και όπως λένε τα ίδια περνάνε καλά και περιμένουν πώς και πώς την ημέρα του μαθήματος!

Ένα θερμό χειροκρότημα λοιπόν από το κοινό σε όλους τους συντελεστές και σ’ αυτούς που δίνουν την ευκαιρία να λειτουργούν τα Τμήματα παρά τους δύσκολους καιρούς!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]