Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κηδεύτηκε το Σάββατο το 4χρονο αγοράκι στα Ασώματα

Σε βαρύ κλίμα πένθους, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Μαΐου στα Ασώματα Βέροιας, η κηδεία του 4χρονου αγοριού που άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από έντονο πόνο στην κοιλιά.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του αρχικά στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς και τις εξετάσεις δεν διαπιστώθηκε κάτι, ωστόσο ο πατέρας του δεν επαναπαύθηκε λόγω του συνεχιζόμενου πόνου του παιδιού και όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Βέροιας, σε συνεννόηση και με τους γιατρούς το παιδί μεταφέρθηκε από τον πατέρα του με Ι.Χ. στη Θεσσαλονίκη (συγκεκριμένα σε χειρουργό γιατρό, συγγενικό πρόσωπο).

Δυστυχώς όμως το 4χρονο παιδί δεν πρόλαβε να φτάσει…

Τα αίτια προφανώς θα προκύψουν από το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]