Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου: Το επιχειρείν δεν χρειάζεται χρόνο άλλα κίνητρα στη φορολογία, στις εισφορές και στη ρευστότητα

Υποτονική ήταν η κίνηση στην αγορά της Βέροιας την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου. Οι περισσότεροι έμποροι της πόλης επέλεξαν να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΕΣΕΕ για την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.
Όπως επισήμανε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  Βέροιας Αθηνά Τσιπουρίδου Πλιάτσικα: «Η διαφαινόμενη ρύθμιση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές θα περιπλέξει αντί να απλοποιήσει τα πράγματα, κάνοντας τεράστια ζημιά σε μικρές επιχειρήσεις, εργαζόμενους και οικογένειες. Πρακτικά αν εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο θα οδηγήσει μοιραία του εμπόρους-καταστηματάρχες να βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους, ενώ το μεγάλο μερίδιο της αγοράς θα περάσει στα χέρια των πολυεθνικών και των πολυκαταστημάτων.
Επιμένουμε ότι το επιχειρείν δεν χρειάζεται χρόνο άλλα χρειάζεται κίνητρα διευκόλυνσης στη φορολογία, στις εισφορές, στη ρευστότητα και ένα γενικότερο φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον που θα προσελκύει επενδύσεις και θα ΄επιδοτεί΄ τη μικρομεσαία επιχείρηση. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τόσα χρόνια ο κοινωνικός και οικονομικός ιστός της χώρας στηρίζεται από τη μικρομεσαία επιχείρηση».
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]