Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου στο καφέ Σινεμά – Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Μάκη Ρουσομάνη «Απαγορεύεται η είσοδος στο θάνατο»

Οι Εκδόσεις «Πνοή» σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Προμηθέας», παρουσιάζουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Απριλίου στις 8 το βραδυ, το νέο μυθιστόρημα του Μάκη Ρουσομάνη με τίτλο «Απαγορεύεται η είσοδος στον θάνατο», στο «cafe cinema» (Μητροπόλεως 57  – ΒΕΡΟΙΑ , Πληροφορίες: 2331 0 22373).

Για το βιβλίο και το συγγραφέα θα μιλήσουν οι: ΒΙΒΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Συγγραφέας. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, Συγγραφέας, ΛΕΝΑ ΑΛΕΞΑΚΗ, Μεταφράστρια

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος  ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ

Συμμετέχουν 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΙΑΚΚΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ο Μάκης Ρουσομάνης γεννήθηκε στα Κύμινα Θεσσαλονίκης στις 10 Δεκεμβρίου. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Θεσσαλονίκη. 

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο πολεμικό ναυτικό.  Είναι τακτικό μέλος της ένωσης λογοτεχνών βορείου Ελλάδας, και της ένωσης συγγραφέων Πιερίας.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Sidarta έρχεται στην Αλεξάνδρεια για την μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού την Τρίτη 18 Αυγούστου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026, η Αλεξάνδρεια υποδέχεται έναν από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς καλλιτέχνες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]