Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αγριογούρουνα εθεάθησαν μέσα στη Βέροια!

Απίστευτο κι όμως συνέβη! Τα ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα, αγριογούρουνα βγήκαν βόλτα σε δρόμο της Βέροιας.

Στην οδό Φιλιππουπόλεως (κοντά στην εκκλησία της Ανάληψης Παπάγου) δύο κυρίες γύρω στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, μέσα στο αυτοκίνητό τους, την ώρα που πάρκαραν για να γυρίσουν στο σπίτι τους, με μεγάλη τους έκπληξη είδαν σε κοντινή απόσταση μπροστά τους τρία αγριογούρουνα (1 μεγάλο και 2 μικρότερα) να έρχονται προς το μέρος τους επάνω στο οδόστρωμα.

Έντρομες παρέμειναν στο αυτοκίνητο και περίμεναν να απομακρυνθούν τα άγρια ζώα για να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Στην εύλογη ερώτηση όλων μήπως οι κυρίες παραγνώρισαν, το σύντομο βίντεο από το κινητό τους τηλέφωνο αν και όχι ιδιαίτερα ευκρινές πιστοποιεί το γεγονός.

Γι’ αυτό η αρμόδια υπηρεσία ας επιληφθεί του θέματος γιατί είναι γνωστή η επιθετικότητα των συγκεκριμένων άγριων ζώων πριν έχουμε κάποιο δυσάρεστο συναπάντημα.

Πάντως από το ρεπορτάζ προέκυψε μαρτυρία και πριν από 2 χρόνια για εμφάνιση μικρού αγριογούρουνου στον χώρο των Άλσους Παπάγου, όπου πιθανότατα να βρίσκουν καταφύγιο τα συμπαθή… αλλά επικίνδυνα ζώα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σημαντική διάκριση η εκλογή του Αντώνη Θεοχαρόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Συνδέσμου Εταιρειών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ελλάδος

Σε μια ακόμη απόδειξη της δυναμικής πορείας του στον χώρο της επιχειρηματικότητας και της επαγγελματικής κατάρτισης, το ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ πετυχαίνει

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]