Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στη Βέροια φέτος το ετήσιο συνέδριο της ΠΕΕ ΟΤΕ

Από τις 25 ως τις 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ, το οποίο τελεί υπό  την αιγίδα του δήμου Βέροιας και έχει την υποστήριξη  της Π.Ε. Ημαθίας. Οι εργασίες του Συνεδρίου, που φέτος έχει θέμα “Αρχαίος Πολιτισμός και Σύγχρονη Ελλάδα”, θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον, ενώ η τελετή έναρξης θα γίνει στον Χώρο Τεχνών σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ. 

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις για τους συμμετέχοντες και το κοινό, καθώς και κοινωνικές δραστηριότητες (το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα).

Στη φωτογραφία η τελετή παράδοσης της σημαίας του περσινού 41ου Συνεδρίου στα Χανιά, από τους εκεί οργανωτές στην αποστολή των εργαζομένων της Βέροιας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]