Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στη φύλαξη κόλλησε το ανοικτό πάρκινγκ

Στο θέμα της φύλαξης του χώρου έχει «κολλήσει» η λειτουργία του πάρκινγκ κάτω από τη Λεωφόρο Στρατού, που ελπίζεται ότι θα αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλης τουλάχιστον τις ώρες αιχμής.

Οι υποδομές του έργου (ανελκυστήρας, κυλιόμενες σκάλες, φωτισμός κ.λπ.) έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν στο 100%, ωστόσο τίθεται ζήτημα φύλαξης του χώρου λόγω της απόστασης από τον αστικό χώρο και των κινδύνων που ελλοχεύουν για τα οχήματα.Σε συνδυασμό με την έλλειψη δυνατότητας προσλήψεων από την πλευρά του δήμου, εδώ και λίγο καιρό γίνεται προσπάθεια μεταβίβασης της λειτουργίας σε κοινωνική δομή ιδιωτικού δικαίου και αναμένονται εξελίξεις.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστολή στον «ΛΑΟ» – Γιατί ξεχάστηκε το μνημείο του Μακεδονικού Αγώνα στο πρόγραμμα εορτασμού από την ΠΕ Ημαθίας;

  κ. Διευθυντά, Με αφορμή το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα στις 18 Οκτωβρίου 2026, εκθέτω τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]